Uppdaterad: 2008-11-09
Orsak: Nytt Inlägg

söndag 11 november 2007

Utvärdering...

Ja, då är man ensam i lägenheten igen. Vilket är skönt. Nu har man haft gäster hela helgen och alla tyckte det var jätte fint och så. Här kommer jag att bo bra sa de. Vilket jag också kommer att göra.

Min toalett dörr har de tagit för mig. Eftersom den ska göras i ordning. Förra hyresgästen hade slagit knytnäven i dörren så att det blev ett stort hål. Målaren sa att han skulle ha den klar till i fredags. Men nej då, det kom ingen dör. Fast det gick bra ändå med alla gäster. Mamma hängde upp ett draperi, och det funkade.

Var hemma hos mamma en sväng och så på en dokumentär som var härifrån. Jag var hemma en timme och fick ta hand om hundarna när de ville ut. De är så jobbiga, bara springer och gräver. Så fick ta dem i duchen, då önska jag att jag inte gick dit. Det saknar jag inte alls.

Men nu är jag bara uttråkad och trött. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska jobba imorrn, men börjar inte förrens klockan två. Men men...




<-> Sekno On The Net <-> Sekno Tycker Till <->

lördag 10 november 2007

Bilder på lägenheten..

Tänkte att jag kunde lägga ut lite bilder på min lägenhet. Ifall någon skulle vilja se det.

Vardagsrum:















Hall:









Kök:













Bredbandet funkar redan hos mig. Men min dator är inte lagad än, jag ringde igår och frågade hur det gick. De sa att de väntade på en reservdel som de hade beställt i början av veckan typ. Men hallå, de har haft den i tre veckor nu. Får väl vänta i tre veckor till då.

Men jag sitter faktiskt i min lägenhet nu och skriver. Jag har fått låna min brors bärbara skoldator. Det var snällt, fast han har ju ändå tillgång till en dator eftersom hans tjej har två. Så det gjorde väl inte så mycket.

Bosse trivs som fisken i vattnet. Vilket jag också gör, det är så himmla skönt att bo själv. Som jag har längtat de senaste åren. Mamma var här nyss och hjälpte till med städningen. Mormor, hennes sambo´, moster och morbror kommer förbi idag. Och då måste det vara städat. Vi ska ha en liten inflyttninsfest och samtidigt fira pappa lite. Så jag har beställt en exotisk planka och köpt en massa dricka.

Jag ska raka mig och ducha nu. Klockan går så himmla fort. Hade!




<-> Sekno On The Net <-> Sekno Tycker Till <->

söndag 4 november 2007

Flytten...

Okej, nu har jag flyttat och allt är snart i sin ordning. Men det gick inte som planerat.

Dagen började med att vi gick upp runt 8 och började att göra oss iordning. Vid 9 ringde jag bostadsföreningen och fråga om de hört något från han som hade lägenheten innan. Men nej, hon hade försökt att nå honom hela veckan men inte fått tag i han. Då skicka jag ett sms till hans mobil. Jag skrev och frågade när han skulle lämna in nyckeln. Han svarade så här:
"Göra det senare idag, Ir om ni kan vänta tills imorgon förmiddag... Har jobbat natt o vill sova ett tag nu! Tja!"

Fy fan, så sur mamma blev. Hon tog och ringde upp han och skällde ut honom. Det var min lägenhet, jag har betalt den och om han inte lämnade in nycklarna inom en timme skulle han få ha lvar lägenheten en måndad till och få betala hyra igen. Det har väl inte han råd med så efter 10 minuter ringer han mig och säger att han plockar ur köksskåpen och att han är klar om en halvtimme.

Han hade inte gett bostadsförmedlingen rätt mobil nummer. Därför kunde hon inte få tag i honom. Hon ringde mig runt 11 och sa att vi fick hämta nycklarna nu. Jag åkte dit, och hon sa att det inte alls var städat och att det såg fördjävligt ut vid besiktningen. Vi åkte dit och det var skit över allt. Golvet var jätte klistrigt, skåpen var jätte äkliga. Bostadsförmedlingen ingde igen när vi precis kommit in och hon säger då att killen ska få betala dem 2000 kronor, eftersom han lämnade lägenheten i det skicket. De 2000 kronorna får sedan jag i rabatt på nästa hyra, skit bra.

Mamma ringde mormor och hennes sambo. De kom och hjälpte oss med städningen. Men nu är det skinande rent och snyggt.

Bosse flyttade upp i fredags. Och han stormtrivs. Han är så mysig. Just nu är mamma och pappa på väg hem från IKEA. De har köpt en ny säng till mig.


Obs! Har inte fått bredbandet än.



<-> Sekno On The Net <-> Sekno Tycker Till <->