Uppdaterad: 2008-11-09
Orsak: Nytt Inlägg

tisdag 4 november 2008

Jag är tillbaka!

Nu är jag åter här igen. Och denna gången måste jag skärpa mig.

Jag har nu kommit ur en depression i form av en förkylning. Den senaste en och en halv vecka kan vissa ha uppmärksammat att jag har varit lite sur och grinig. Alla dessa förändringar och sjukdomar som alla får runt omkring mig, gör mig väldigt dålig.

Det får en att fundera över varför vi alla finns här. Vad är meningen med det? Det är nästan lite otäckt att tänka på det, så vi läger ner det nu.

Det är snart farsdag och jag har bjudit hem pappa, mamma, freddie och lina hit på en farsdag middag. Kanske inte den bästa med tanke på att jag kommer servera lax. Och pappa hatar fisk. Vi kan inte ha kyckling varje gång de kommer, som vi har haft det senaste året.

Året ja. Det har nu gått ett år sen jag flyttade till egen lägenhet. Det finns en del grejer som jag kom att tänka på. Jag har haft ballerinakex i mitt skafferi i ett år. Jag har inte köpt toapapper på ett år. Jag har haft tre flaskor glögg i mitt kylskåp i ett år. Jag har en ketchupflaska som stått i ett år.

Tänk vad länge allt räcker när man är själv. Och nej, jag har inte klarat mig på ett paket toapapper på ett år. Utan det var så passande när jag flyttade att vi hade utförsäljning på Ekonomi Toapapper på jobbet. Så jag köpte tio fyra pack toapapper. Och det har räckt i ett år. För nu är de slut! Kul att veta va!?

Ett till år har gått. Och jag måste skaffa mig ett riktigt liv. Nu!



<-> Sekno On Bdb <->
<-> Med reservation för eventuella stavfel <->
<-> Kommentera gärna! <->

1 kommentar:

Anonym sa...

Ska du skaffa dig ett ordentligt liv får du nog sluta spela wow ;)