Uppdaterad: 2008-11-09
Orsak: Nytt Inlägg

onsdag 26 september 2007

Det tar sig...

Ja, som ni kanske läste är min dator trasig, igen. Det är ungefär samma fel som förra gången. Det är något på hårddisken som är trasigt. Men de ska komma och hämta den, och byta hårddisken igen. Hoppas bara att den håller länge nu då.

Heros är snart. Vilken serie, jätte bra. Titta på den!

Ja, vad har mer hänt ida då. Inte så mycket. Men, jag börjar att vänja mig vid denna "skit" data. Haha, när jag får tillbaka min så kan jag väl inte skirva på den. Men jag längtar tills jag får sitta vid den igen. Det är lite mer privat då, hehe.

Ne, det får räcka för ida!

Puss och kram! Vem du nu är ;)


<-> Sekno On The Net <-> Sekno Tycker Till <->

onsdag 19 september 2007

Skit dator...

Min bärbara datorn som jag brukar sitta vid har gått sönder igen! Den håller typ bara i ett år innan den går sönder igen, men det kan inte vara samma fel som förra gången. Jag ska ringa till Support och höra med dem.

Som tur är så har ju min bror flyttat ut till sin tjej, och då är den stationära datorn ledig. Men den är slö och tråkigt, så jag kommer inte att vara ute så mycket ändå. Vi får se om jag får igång min dator själv. Eller om jag måste skicka iväg den igen.

Gud så seg dator. Installerade min mobils program på den och det tog typ 5 min att starta. Men nu så ska jag bara föra över bilderna på skyltarna så får ni se dem, hehe.










Detta är Camillas skylt.                                                                    Och detta är min.


<-> Sekno On The Net <-> Sekno Tycker Till <->

lördag 15 september 2007

Youtube klipp med Icka...

Igår kväll, skickade vi lite Youtube klipp tillvaranndra. Och det är riktigt kul faktiskt. För det mesta handlar det om "Talang" tävlingen, fast i USA eller Storbritannien. Vi hittade vinneren i Storbritannien, Paul Potts, coolt namn.

Han sjunger opera och har även släppt sin debutt skiva nu. Här är första gången han uppträder:


Vinnaren i "America's Got Talent (Chicago)", Terry Fator, är också en grym artist. Han kallas mannen med 1000 röster, och han har värkligen det. Han gör imitationer av kända artister, plus att han buktalar. Han får till och med sina dockor att imitera kändisar.
Här uppträder han på intagningen:


Sen finns det självklart lite udda talanger som denna:

fredag 14 september 2007

Textning...

Camilla på jobbet, hon brukar texta skyltar som vi sedan sätter ut jämte vägen och en vid entrén. Den vid entrén brukar det stå om frukter. Men hon är på semester i Cypern i två veckor. Hon hade textat ihop tre veckor i förväg nu då. Men, hon hade inte hittat extra priset på just frukt & grönt.

En gång när hon stod och texta fråga hon om jag hade gjort det någon gång. Ja, en gång när jag gick i ettan. Men det var inte seriöst då, för det var under en öppet hus dag. Då tog hon förgivet att jag kunde det, typ. Så jag fråga om det inte skulle finnas någon skylt under två veckor då. Nej, sa hon. Du kan göra dem. Jaha.

Så idag efter jag hade slutat, stanna jag kvar och kollade i nästa veckas blad. Sen börja jag att texta. Det är ju jätte svårt, och jag skriver så fult. Men alla andra sa att det blir bra, och att de aldrig skulle göra det. Men Camilla är ju så duktig på det.

Jag glömde att ta kort på min skylt. Den blev JÄTTE dålig. Jag lägger upp en bild på min och en på Camillas skylt. Så får ni se själva. Bilderna kommer kanske i helgen, eller i början på nästa vecka.

Hade!

tisdag 11 september 2007

Ledig, idag...

Idag fick jag vara ledig, och kan då skriva lite. Jag har uppdaterat "Sekno Tycker Till". Klicka på länken för att komma till den bloggen.

Igår köpte jag Plus medlemmskap på Aftonbladet. 19 kronor i månaden, det är inte farligt. Man får ta del av roligt extra material. Som tester, intervjuer och lite annat bra att veta. De sammla en massa bra länkar till olika roliga program och siter på nätet. Bland annat vilka saiter som man kan se tv och film på grattis. Mycket bra.

Jag kunde ha följt med till O-hamn idag. Mamma och pappa åkte nyss, men jag orkade inte. Vill vara lite ledig med, bara slappa i soffan osv. Får väl gå ut med hundarna snart.

Jag fick en kommentar igår. Det var ju roligt, och jag måste ju svara på den.

Jag letar inte så intensivt, det kommer när det kommer. Mamma har iallafall skickat ett mail till bostadsföreningen, och frågat hur lång vänte tiden är. Hon vill kanske kasta ut mig nu, haha. Men jag måste ta och betala av bilen innan jag börjar att leta på riktigt. Men visst, det vore skönt att flytta nu.

Sen vill jag också säga till en viss person som tydligen läser min blogg, skriv en du också. Det verkar hända så mycket saker hos dig. Skulle vara kul att läsa om dem ;)

Och kommentera! Tack!

måndag 10 september 2007

Här nu, igen...

Okej, nu är jag återigen här och ska skriva lite om vad som har hänt i mitt liv den senaste veckan. Jag får be så mycket om ursäkt för alla som har längtat så efter ett nytt inlägg av mig ;)

Ja, vad har hänt då. Inte mycket faktiskt. Jag jobbar som vanligt, hundarna är som vanligt, mycket busiga. Min bror har dock flyttat hemifrån, till sin tjej som har flyttat hit för att studera. Lite skönt kanske.

Jag började att spela Guild Wars igen, eftersom min bror hade beställt det. Men att han inte skulle kunna spela det för han har inte tid med det och så hade han inte pengar just nu. Han hade bokat det för någon månad sen, och det är riktigt kul faktiskt. Ska ta och spela lite imorrn. Det kommer att dyka upp på min andra blogg, tidsnog.

Vädret är iallafall, bättre. Det regnar.

Jag ska ta och snacka lite med Icka. Det var ett tag sen, måste hitta på nått nu. Ujujuj.

Jo, förra veckan var jag inne i V-by. Körde in brorsan och två tjejer dit för att de skulle få handla lite. Det gick väl bra, hehe.