Uppdaterad: 2008-11-09
Orsak: Nytt Inlägg

lördag 6 september 2008

Visste jag väl...

Det är ju fan också! Nyss ringde min mobil, och det stod "Ica Lagret". Jag tvekade lite innan jag svarade. Och det var som jag trodde, det var en tjej som fråga om jag kunde jobba för henne imorgon för hon kände sig inte bra. Och det är bara att säga ja, för det finns inga andra att fråga. Chefen måste ju förstå att vi måste ha lite fler helgjobbare. Vi ordinarie kan inte jobba både i veckorna och i helgerna. Jag är så himmla trött på jobbet nu att jag bara skulle kunna gå. Vilket jag säkert kan också, eftersom vi inte har fått några anställningsbevis än. Jag måste lära mig att säga nej. Nästa gång ska jag det eller inte svara alls när det är någon från Ica som ringer. FAN!


<-> Sekno On Bdb <->
<-> Med reservation för eventuella stavfel <->
<-> Kommentera gärna! <->

Tråkigt höst väder...

Vilken tråkig dag det kommer att bli. Det känner jag på mig. Det är mörkt och det bara regnar ute. Då blir man bara trött och gör inget vettigt. Men jag måste ta och städa upp lite, iallafall dammsuga runt datorn.

Idag väckte jehovas mig. De kom och ringde på. Men jag smög upp och titta i kikhålet. Men de var två stycken, de hade delat på sig. Det var en tjej en våning ner, och där öppnade en kille. Då hörde jag att de var från jehovas. Så jag gick tillbaka till sängen ett tag. Klockan var då kvart över elva. Skulle ändå upp halv tolv, så det gjorde väl inte så himmla mycket.

Vi får se om det blir några kort idag. Vet inte riktigt vad jag ska ta på, och när det är så här mörkt och blött, så vill man ju inte precis gå ut med kameran. Det är bara att kolla in Bilddagboken ikväll, så ser ni om jag fångade något bra.


<-> Sekno On Bdb <->
<-> Med reservation för eventuella stavfel <->
<-> Kommentera gärna! <->

fredag 5 september 2008

Helg och dåligt väder...

Jag fick då kameran igår. Jätte glad nu. Tog lite bilder på Bosse då, men han tyckte inte det var kul så han sprang upp i ett träd och gömde sig längst upp i kronan. Som ni kanske förstår så var han ute, men det är en inne katt. Han får gå omkring ute i en lina. Fick några hyffsade kort på honom när han klättrade. Det var dock svårare att komma ner då han fick en gren i huvet som han inte gillade. Han försökte att skaka av sig den, men tappade fästet och trillade ner. Han lyckades greppa tag i linan som sitter fast i samma träd. Där hängde han i någon sekund innan han tappade taget och blev hängandes i luften. Som tur var fanns pappa på plats och kunde ta honom. Efter det sov han i någon timme. Katter tål väldigt mycket.

Jag hade tänkt att pka med ut till stugan med mamma och pappa för att ta lite bilder på naturen där. Men det ska visst bli dåligt väder imorgon, så det blir inget med det. Skit tråkigt, när man änligen är ledig en helg. Då kan man inte hitta på något specielt. Men men, skönt att slippa jobba iallafall. Alla håller just nu på och jobbar ihjäl sig. Det är bara en massa problem, folk som blir sjuka. Det är inget kul, den ena tråkigheten efter den andra. Plus att det knappt finns några varor på Ica hjälper ju inte. Det är skit mycket brister nu. De är typ i konflikt med alla leverantörer vi har.

Men nu struntar vi i det. Kan skriva om en bra film jag såg i början av veckan. Efter att jag fick den nya utgåvan av Allt Om Film, där det stod om den animerade filmen Wall-E. Så tog jag och såg den. Den var jätte bra och lite små rolig. Det handlar då om en liten robot som ska städa efter människorna då de flydde från jorden. Wall-E's personlighet har bara vuxit och han är kusligt lik ett mäniskobarn. Jätte bra film, SE DEN!

Hade nu bra! Älskar er alla :D


Kommentar på förra inlägget:
Jennylee sa...
Ska också se Heroes :D En av de mycket få serier jag följer, jag är verkligen usel på att följa serier eller så är det bara jag som är kräsen av mig xD


Svar:
Jag är som du. Jag har också svårt att följa serier, för kommer aldrig ihåg dem och blir alltid distraherad av annat. Men Heroes måste man tvinga sig att se. Man får absolut inte missa ett avstnitt där inte!


<-> Sekno On Bdb <->
<-> Med reservation för eventuella stavfel <->
<-> Kommentera gärna! <->

onsdag 3 september 2008

Dubbel glädje...

Jag får fatta mig kort idag. Har bara tio minuter på mig att skriva inlägget. För idag börjar andra säsongen av Heroes på tv4. Jätte kul, måste ses!

En annan glädjande nyhet är att min kamera är skickad idag. Vilket betyder, att jag antagligen får den imorgon. Om nu posten gör som de ska. Är också ledig i helgen, då ska det fotas som en galning.

Puss och kram på er alla!


<-> Sekno On Bdb <->
<-> Med reservation för eventuella stavfel <->
<-> Kommentera gärna! <->

tisdag 2 september 2008

Bara dåliga nyheter...

Nu är vi inne i en ny månad. Jag tror att jag slog ett litet rekord förra månaden. Har nog inte skrivit så många inlägg som i Augusti.

Men iallafall så är det September nu, och allt rullar på som vanligt. Det har hänt så mycket konstigt de här senaste månaderna att man snart skulle behöva en månads semester. Ny chef och en massa sjukdomar har drabbat oss på jobbet. Som tur är har de mig, jobbar så gärna. Men jag känner att det börjar att ta på krafterna. Men nu ska vi inte vara ledsna för det.

Utan vi ska vara ledsna för att jag dag ut och dag in kollar min mail, utan ett gott resultat. Jag väntar fortfarande på leveransbekräftelsen på min kamera. Vill ha den nu. Snart går det ju inte att ta fina kort ute, det är redan mörkt om kvällarna nu. Inte kul, man blir genast lite deprimerad när det blir så.


Senaste nytt på Aftonbladet.se:
En polisbil som krockade på en utryckning. Det är fem personer förda till sjukhus, ett var barn.

Inte kul, men så kan det gå. Speciellt nu när det börjar bli mörkt ute. Vi alla måste vara uppmärksamma på alla bilar och gångtrafikanter ute i trafiken.

Vi får hoppas att det blir en gladare nyhet nästa gång! Tills dess hade gött!



<-> Sekno On Bdb <->
<-> Med reservation för eventuella stavfel <->
<-> Kommentera gärna! <->