Uppdaterad: 2008-11-09
Orsak: Nytt Inlägg

lördag 30 augusti 2008

Marken & Kalas...

Då var det åter igen dags för Hultsfredsmarken. Jag gick med mamma och moster i år. De handlade lite saker, men jag hittade inget kul. Tittade på lite filmer, men det fanns inget som jag ville ha. Inget godis blev det heller, jag är så duktig. Fast det blev lite "Snacks" ändå. Jag köpte en linduk till en träskål som jag fick utav min gamla chef när han slutade. Det är bra att ha, så att inte skålen blir ful när man har frukt eller bröd i den. Perfekt!

Efter marken var vi hos moster för att fira hennes födelsedag. Vi fika med tårta när vi kom tillbaka från marken. Sedan släppte min kusins flickvän av deras katt, så du busa vi lite med den. Sen blev det smörgåstårta, och efter det lite Texas Hold'em. Vid det här laget började alla bli lite små fulla. Förutom jag, eftersom jag inte dricker alkohol, endast cider går bra. När vi hade tröttnat på att spela kort, blev det fika igen med en ny tårta.

Hade tänkt ha med kameran idag. Men fick den ju inte i veckan. Hoppas att de kan skicka den i början av nästa, som de lovat nu. Men tog några kort med min iPhone. Bilderna hittar ni på Bilddagboken. Länk nedan.

Hare!


<-> Sekno On Bdb <->
<-> Med reservation för eventuella stavfel <->
<-> Kommentera gärna! <->

fredag 29 augusti 2008

Tele2 suger...

Okej, jag trodde att det skulle vara mer finesser på bloggkoll. Så som att man kunde se vilka som prenumerar på sin egen blogg. Men det kanske kommer, tycker de har uppdaterats mycket på sista tiden. Men iallfall så finns jag där nu, om någon är intresserad.

Det är Hultsfreds marken imorgon. Det är väl alltid kul, jobbar iallfall inte. Får se om jag hittar några bra filmer.

Nu ska jag nog ta och ringa till Tele2 och säga upp mitt bredband. Jag får betala 249 kronor i månaden för 0,5. Det går genom kabelteven, om ni förstår vad jag menar. Men kan typ få 24 för samma pris om jag tar det genom telefonjacket. Så ska säga upp mig som kund hos dem, och leta efter något bättre.

Hare!


<-> Sekno On Bdb <->
<-> Med reservation för eventuella stavfel <->
<-> Kommentera gärna! <->

onsdag 27 augusti 2008

Bloggkoll..

Följ min blogg med bloggkoll

Jag har nu retat mig på att min blogg lista här till höger, inte fungerar som den ska. Den uppdateras inte när den ska. Så nu kommer jag bara att visa namnen på de bloggar jag följer.

Sen så har jag skaffat bloggkoll. Kan vara kul att se vilka som följer min blogg, och för er andra att se om jag följer eran.



<-> Sekno On Bdb <->
<-> Med reservation för eventuella stavfel <->
<-> Kommentera gärna! <->

Gissa Filmen...


Lycka till!


<-> Sekno On Bdb <->
<-> Med reservation för eventuella stavfel <->
<-> Kommentera gärna! <->

tisdag 26 augusti 2008

Ingen kamera...

Hej.

Idag fick jag beskedet att de inte kunde leverera min kamera denna vecka, eftersom den var slut. De får hem den till början av nästa vecka, och då ska de skicka den! Ska bli så kul.

Jag har lagt till en YouTube "Film" här. Men jag har mixtrat lite med koden, så nu syns bara det som behövs. Det är en låt, den bästa som finns just nu. Fattar inget av vad de sjunger, men videon som är till, är en översättning, riktigt fin låt. Om nu översättningen är rätt.

Ledig imorgon, hade varit kul att ha kameran då. Men får vänta till nästa onsdag och hoppas att jag har den då. Nu får jag ta och läsa "Allt Om Film" som låg i hallen när jag kom hem.

Hare!


<-> Sekno On Bdb <->
<-> Med reservation för eventuella stavfel <->
<-> Kommentera gärna! <->

söndag 24 augusti 2008

Nya tider...

Hej igen!

Kan börja med att det är iallfall någon som läser min blogg. Och att det är en sexig snapphane desutom.

Igår fixade jag och pappa min bil. Det hade blivit lite rost på den, och det ska de inte vara! Men nu är den som ny, nästan som ny.

Jag har idag köpt en kamera, Sony DSLR-A200 Black. Kommer antagligen att få den i mitten av veckan. Köpte den från supermix.se, billigt och snabba leveranser. Rekomenderar den sidan.

Jag har byt bort denna helgen. Så att jag får vara lite ledig också, och jag ångrar inte det. Imorgon börjar vi på det nya schemat, som fortfarande har sina fel. Men det får gå, chefen jobbar iallafall på det.

Jag kommer inte att lägga in så mycket bilder i min blogg. För har bara ett begränsat utrymme här på blogger. Men ifall ni vill titta på några, så finns dem på bilddagboken, sekno.bilddagboken.se.

Trevlig läsning! Vi höres!


<-> Med reservation för eventuella stavfel <-> Kommentera gärna! <->

måndag 11 augusti 2008

Tråkigt!

Hej, detta visste ni inte! Det här blir mitt 41:a inlägg. Jätte coolt ju, eller hur.

Men men, jag har haft skit tråkigt. Jag hatar att vara ledig. Får bara sån ångest, och vet inte vad jag ska ta mig till. Känner mig så värdelös. Åkte till jobbet och fixa lite med hemsidan. Jag måste ha något att göra, annars dör jag. Sån är jag bara! Skulle kunna jobba ihjäl mig, vilket skulle vara jätte kul.

Men nu är jag inte ledig på ett tag. Så behöver inte oroa mig för att ha tråkigt. Och då vet ni också varför jag inte är inne så ofta.

En sak till! Det skulle vara kul och veta vilka som läser min blogg. Då vet jag vad jag ska skriva eller inte ;) Skriv gärna vem ni är som kommentar. Och så här gör ni en kommentar:

1. Tryck på "kommentarer" som står under texten.
2. Skriv sedan vem ni är. Eller bara en rolig kommentar till inlägget.
3. Välj om ni vill vara anonym eller skriva in något eget namn.
4. Tryck sedan på "Publicera din kommentar".

Enklare kan det inte bli! Så kommentera nu!

Puss o Hej!


<-> Med reservation för eventuella stavfel <-> Kommentera gärna! <->

Film, turister?

Hej Hej!

Ni kanske undrar vad jag gör uppe så här sent? Jo, då kan jag säga er att jag är ledig imorgon. Och kan då sova lite längre, så skönt. Jag var ledig i fredags också, men gjorde inte så mycket. Var hos mamma och pappa, vi tittade på OS invigningen. Tog ju hela dagen, typ. Men den var bra, de kan allt kineserna. Och vad mycket människor de använde, inga maskiner där inte. Allt var på riktigt, precis som det ska vara.

På kvällen såg jag Ghostrider. Vet inte varför jag inte sett den tidigare, typ när den kom. För den verkade vara så himmla bra då. Men iallfall, nu blev det av. Och den var som jag trodde, BRA. Det är såna filmer jag gillar, hitte på filmer. Tänk er att sälja eran själ till djävulen, och får då förvandlas till ett brinandesklett om natten, som bekämpar ondska. Det skulle jag göra!

Innan han kan kontrolera krafterna, förvandlas han när det blir mörkt, och när han omges av ondska. Polisen får upp ett spår på honom, och slänger han i finkan under natten, så klart.


Hans uppdrag är att döda djävulens son. Som letar efter ett kontrakt som innehåller 1000 själar. Och med dem kan han ta över jorden. Ghostriders främsta vapen är att låta onda personer få känna på deras offers smärta. Och när de får göra det, förstelnar deras själ, och de dör. Han provade detta på djävulens son, men det funkade inte eftersom han inte har någon själ. Men Ghostrider lurar honom i slutet, och med 1000 själar i sig, händer detta:


Jätte bra! Se den!


Sen är det en sak till jag undrar över. Hur handlar man i Danmark eller Tyskland? Är det någon som vet? För när de danska och tyska turiserna kommer och handlar, lägger de upp varorna på bandet och när jag dragit dem så tar de och lägger tillbaka dem i vagnen eller korgen fort som bara den. Sen betalar de och går ut. Inga påser eller nått köper de. Men vart lägger de sakerna?

Idag kom det ett par som bara ställde upp korgen på bandet. Jag fick plocka ur sakerna och skanna dem. De bara glodde på mig. Jag la sedan ner sakerna igen, för det skulle väl de ha gjort ändå. Är det någon som vet hur det går till?

Ne, nu ska jag sova! En dag imorgon, fast man är ledig. Ska prata lite med chefen. Han har det inte lätt nu. Hare!


<-> Med reservation för eventuella stavfel <-> Kommentera gärna! <->

onsdag 6 augusti 2008

Semestern är slut!!

Ja, då får vi prova igen. Hoppas det går bättre denna gången.

Jag har nu haft semester i tre veckor, skönt. Men det räckte med tre veckor, så har återigen satt mig i kassan på Ica. Till allas glädje.

En punkt som jag skrev i förra inlägget, har jag redan skrivit om. Och det var skansen. Trodde inte jag hunnit med det, men där hade jag fel. Så vi börjar med kryssningen nu då.


Det började med att mamma hade en jobbarkompis som hade åkt på en Mariehamnskryssning med Birka Paradise. Och då var vi också tvungna att göra det, och inget man ångra precis. Vi frågade även Icka om hon ville följa med, vilket hon också gjorde. Så, vi fyra gav oss av mot Stockholm den måndagen 31 Juni. Det var inte svårt att hitta, då vi hade GPS med oss. Vad skulle man göra utan den.

När vi väl hade gått på den stora båten, fick vi vänta ett tag eftersom städarna inte var klara än. Vi tog en sväng ut på och tittade på de andra små båtarna. Vi gick in igen på ett annat ställe och fanns oss bakom avspärrningen. Haha, där bakom stod det ett 50-tal personer och bara glor på oss.

Efter att vi hade fått vår fina hytt, gick vi och tog en fika. Vi väntade tills kvällen med att gå och handla i taxfreen, för alla skulle ju dit samtidigt. Dagen efter gick vi och spelade lite bingo, och tittade på utsikten från båten.


Okej, nog om det. Och vidare till Diggiloo! En jobbar kompis till mig som har hand om brödet, fick utan Familjen Dafgård, biljetter till Diggiloo föreställningen i Jönköping. Tyvärr fick hon förhinder. Och frågade mig om jag var intresserad. Och visst kunde man ta grattis biljetter och vip-pass till Dafgårdtältet. Självklart tog jag med mig Icka dit. Hennes favorit var där, Lotta Engberg. Showen var jätte bra, och hela kvällen var fantastisk. Icka vann även första priset i Dafgårds utlottning, en stor rotingkorg med piknikservis och två vinflaskor. Gratis!


Under semestern han vi även med en släktträff. Var femte år brukar vi samla släkten på mammas sida, för att äta och leka. Och det är alltid lika kul. Mormor och hennes syskon hittar alltid på en massa roliga sysselsättningar. Så det blir inga tråkiga släktträffar här inte. Vi kommer dessutom alltid med i lokal tidningen också.


Och har fått några frågor om jag har skapat en partner? Men det har jag inte. Jag skrev så bara för att mamma har börjat tjata om att jag måste skaffa mig någon. Och nu har hon tjatat om det ett tag. Först frågar hon om jag inte ska "träffa någon tjej snart". Och jag säger väl alltid "kanske". Hon säger också då att "det är okej om jag skaffar en pojkvän". "Jaha", säger jag då. Hon vill inte att jag ska vara ensam. Älskar morsan!


Det får vara allt för denna gången! Hoppas det blev en trevlig läsning. Puss o Kram!



<-> Med reservation för eventuella stavfel <-> Kommentera gärna! <->